FINE DINING WITH A TWIST FROM NATURE

Grace by the Lake, restaurantul a la carte situat în incinta resortului, vă oferă o experiență unică, având o o capacitate de 150 de persoane în interior și 120 de persoane pe terasă. Designul unic impresionează, combinând culorile calde cu elemente aflate în armonie cu natura. Spațiile vitrate cu vedere directă spre grădină și lac adaugă o notă de relaxare. Atmosfera este vibrantă prin contraste și seri speciale cu muzică live care adaugă o notă de rafinament. Bucurați-vă de acordurile pianului în timp ce savurați preparatele delicioase si creați momente memorabile alături de cei dragi.

Ingredientele alese cu grijă fac gustul preparatelor Grace by the Lake unul cu adevărat unic. Cultivate cu măiestrie, în inima naturii, legumele și fructele
provin atât din grădina Serenity, cât și de la producători locali.

Bogățiile Mării Negre sunt aduse proaspete, iar midiile sunt transformate într-un vis culinar.

Carnea este de cea mai bună calitate, incluzând o selecție variată de specialități din carne de vită.

Toate acestea formează o simfonie de gusturi și culori, care transformă fiecare farfurie ce iese din mâna bucătarilor noștri, în artă.

A PALETTE FULL WITH COLORS FROM NATURE – Grace by the Lake adoptă o abordare modernă în căutarea de noi arome, prin înțelegerea ingredientelor care creează cocktail-uri inovatoare, memorabile și experiențe noi.

Veți descoperi extremele interesante ale băuturilor și veți afla că fiecare culoare este întotdeauna o alegere bună.

Meniul nostru este realizat în jurul culorilor în loc de ingrediente. Lăsați inspirația să vă ghideze către cocktailul preferat!

IT’S ALWAYS WINE O’CLOCK – Viile și vinul au fost mereu un subiect fascinant, creând povești uimitoare, prin împletirea vechiului cu noul.

La Grace by the Lake am încercat să selectăm cele mai bune vinuri din toate colțurile țării și chiar din cele mai renumite zone ale lumii, ce sunt perfect
de savurat în orice moment al zilei.

Indiferent dacă sunt albe, roșii sau roze, cu sau fără bule, de fiecare dată când deschidem o nouăstică de vin, mai scriem o pagină în istoria noastră, știind că urmeză să fie trăite experiențe unice.

• Numar de telefon rezervari – +40 368 410 055
• Programul restaurantului  – Zilnic 12:00-22:00 / Mic dejun 8-10:30

WhatsApp Button