POLITICA RETUR/ANULARE ȘI MODUL DE RETURNARE A PRODUSELOR ORI SERVICIILOR

 1. Orice rezervare efectuată online și neanulată până la termenul limită de anulare specificat în sistem se consideră FERMĂ și implică automat responsabilitatea plății.
 2. Prin rezervarea unei camere in cadrul Serenity Resort sunteți de acord cu faptul că ați citit şi acceptat Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului, precum și toate celelalte politici. Prezenta politică respectă și se completează cu prevederile legale din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative și din Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor, ambele în formele actualizate și consolidate.
 1. Toate anulările vor fi efectuate prin intermediul sistemului online sau în cazul unei disfuncționalități a sistemului se va contacta receptia resortului.
 2. Termenul limită de anulare fără penalizare este specificat în momentul efectuării rezervării online. Depășirea termenului respectiv implică plata penalizărilor, specificate la rândul lor în rezervare.
 3. În cazul neprezentării la Serenity Resort se va aplica o penalizare de minimum o noapte (până la maximum costul întregii șederi, în funcție de politica de anulare precizata la momentul rezervarii).
 4. Cererile de rambursare, ca urmare a utilizării parțiale a serviciilor turistice, trebuie însoțite de o confirmare scrisă . Această confirmare nu garantează returnarea contravalorii serviciilor neutilizate. Solicitarea va fi onorată numai în cazul în care se acceptă returnarea contravalorii. În cazul acceptarii plata se va realiza in contul de unde s-a realizat plata serviciilor.
 1. În vederea identificării dumneavoastră, angajații SERENITY RESORT vă pot solicita date personale sau documente justificative în vederea procesării solicitărilor. Nu ne asumăm responsabilitatea cu privire la întârzierile cauzate din lipsa unui răspuns din partea dumneavoastră. De asemenea, vă asigurăm de faptul că ne conformăm în totalitate legislației în vigoare cu privire la procesarea și stocarea datelelor personale, conform Politicii GDPR. Pentru soluționarea reclamațiilor dumneavoastră, SERENITY RESORT vă poate solicita dovezi suplimentare, cum ar fi extrase bancare sau copii ale actelor de identificare.
 1. În general cazarea începe la ora 14.00 , ora locală, în ziua sosirii indicată în rezervare. Pentru a evita eventualele neplăceri din timpul ocupării camerei, vă rugăm să ne informați în cazul în care veți ajunge înainte la hotel.
 2. Părăsirea hotelului trebuie făcută până la ora 11.
 3. Serenity Resort solicită ca cel puțin unul dintre clienți/oaspeți să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți.
 1. Vă asigurăm de buna credință și de faptul că vom depune toate eforturile în vederea soluționării în mod favorabil a tuturor solicitărilor dumneavoastră.

TARIFE

1. Serenity Resort are tarife variabile, care se schimbă periodic. Tariful este garantat numai pe baza unei rezervări efectuate. Nu se acceptă o cerere de rambursare bazată pe faptul că prețul de vânzare a fost aproape sau peste tariful de la recepție.

 1. Toate rezervările fără garanție până la ora 20:00 vor fi anulate automat fără a contacta clientul.
 2. Conducerea Resortului are dreptul să ceară la sosire detaliile cardului de credit sau un depozit care să acopere și să garanteze orice costuri suplimentare care pot apărea pe parcursul șederii dumneavoastră.
 3. Politica resortului privind micul dejun pentru copii este specificata la momentul rezervarii online.

TIPURI DE CAMERE

 1. Tipurile de camere variază în funcție de alegerea clientului. Încercam sa ne asiguram ca vom oferi tipul de camera rezervat. In timp ce toate preferințele legate de tipul de camera dorit sunt trimise, alocarea camerelor este făcută de către hotel si depinde de disponibilitatea din momentul intrării .
 2. Politica hotelului referitoare la copii: într-o cameră un singur copil cu vârsta de până la 4 ani poate dispune de un pătuț pentru copii, copiii cu vârsta cuprinsă între 5-15 ani pot dormi în același pat cu părinții. În acest caz hotelul nu își asumă responsabilitatea pentru confortul clienților.
 3. Orice cerere suplimentară, cum ar fi numar de camera, nu va fi garantată în momentul rezervării, ci va depinde de disponibilitatea resortului în ziua sosirii clientului.

RECLAMAȚII
1. Orice reclamație trebuie depusă în scris la receptie sau pe adresa de email a resortului.
2. Nu vom lua în considerare reclamațiile care nu au fost supuse atenției hotelului pe timpul șederii clientului. Orice reclamație trebuie raportată pe loc hotelului.
3. Nu suntem responsabili pentru compensarea nici unei situații care ar fi putut fi rezolvată la fața locului.

WhatsApp Button